Kertamulya, Padalarang, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kertamulya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanPadalarang

Kertamulya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Padalarang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg