Kertamulya, Padalarang, Bandung Kulon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kertamulya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Padalarang

Kertamulya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Padalarang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg