Kertamandala, Panjalu, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Kertamandala
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Kertamandala
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanPanjalu

Kertamandala nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Panjalu, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.