Lompat ke isi

Kertamukti, Cikelét, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Kertamukti
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Kertamukti
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCikelét

Kertamukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikelét, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]