Lompat ke isi

Kertarahayu, Jatiwaras, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Kertarahayu
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Kertarahayu
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanJatiwaras

Kertarahayu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatiwaras, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.