Kertawangi, Cisarua, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kertawangi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung Kulon
KacamatanCisarua

Kertawangi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cisarua, Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Citakan:Cisarua, Bandung Kulon