Kertayasa, Cijulang, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kertayasa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCijulang

Kertayasa nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cijulang, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg