Kesambi, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kesambi
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaCirebon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.74.05
Désa/kalurahan-

Kesambi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Cirebon, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.