Kesambi, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Kesambi

Peta lokasi Kacamatan Kesambi
Propinsi Jawa Barat
Kota Cirebon
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Kesambi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Cirebon, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png