Keude Jrat Manyang, Tanah Pasir, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Keude Jrat Manyang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanTanah Pasir

Keude Jrat Manyang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Tanah Pasir, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Tanah Pasir, Aceh Utara


Gnome-home.svg