Keuleumbah, Woyla, Aceh Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Keuleumbah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanWoyla

Keuleumbah nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Woyla, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Woyla, Aceh Barat


Gnome-home.svg