Keumala, Pidie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Keumala
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.07.22
Désa/kalurahan-

Keumala nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Keumala, Pidie