Khalifah bin Salman Al-Khalifah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Khalifah bin Salman Al-Khalifa
خليفة بن سلمان آل خليفة
Perdana Mentri Bahrain
Incumbent
Awal jabatan
16 Désémber 1971
Raja/Ratu Isa bin Salman Al-Khalifa
Hamad bin Isa Al-Khalifah
Députi Jawad Al-Arrayedh
Muhammad bin Mubarak bin Hamad Al-Khalifah
Saméméhna Jabatan anyar
Katerangan lian
Gumelar 24 Nopémber 1935 (1935-11-24) (yuswa 81)
Jasra, Bahrain Citakan:Country data Bahrain (1936)
Pameget/istri Hessa binti Ali Al Khalifa

Khalifah bin Salman Al-Khalifah (Basa Arab: خليفة بن سلمان آل خليفة‎; gumelar 24 Nopémber 1935; umur 81 taun) nyaéta Perdana Mentri Bahrain ti 1971.[rujukan?] Anjeunna masih mibanda jabatanna, sanajan dina Konstitusi taun 2002 anjeunna teu gaduh deui sababaraha kakawasaan, kalawan Hamad mibanda kakawasaan nunjuk sareng (bareng jeung parlemén) ngeureunkeun mentri.[rujukan?]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Jabatan pulitik
Anyar Perdana Mentri Bahrain
1971–kiwari
'Ngajabat