Kim Kardashian

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kim Kardashian
Kardashian, 2019
GumelarKimberly Noel Kardashian
21 Oktober 1980 (1980-10-21) (yuswa 39)
Los Angeles, California, A.S.
Pagawéan
  • aktris
  • pebisnis
  • model
Taun aktip2007–sekarang
TélévisiKeeping Up with the Kardashians
PasanganDamon Thomas (m. 2000–04)
Kris Humphries (m. 201113)
Kanye West (m. 2014)
Anak3
Kolotna
Kulawarga
Situs web
www.kimkardashianwest.com

Kimberly Noel Kardashian West[1] (gumelar 21 Oktober 1980; umur 39 taun) mangrupikeun modél Amérika, sosialisasi sareng aktris. Kim dipikanyaho sacara umum dina séri éta anu ditayangkan E! Acara kanyataanana anu judulna Keeping Up with the Kardashians.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg