Lompat ke isi

Klampis Timur, Klampis, Bangkalan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Klampis Timur
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Klampis Timur
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Wétan
KabupaténBangkalan
KacamatanKlampis

Klampis Timur nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Klampis, Kabupatén Bangkalan, provinsi Jawa Wétan, Indonésia[1].

Rujukan[édit | édit sumber]

Tingali Oge[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]