Klari, Klari, Karawang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Klari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Karawang
Kacamatan Klari

Klari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Klari, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg