Koléang, Jasinga, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Koléang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanJasinga

Koléang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jasinga, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg