Kondangmekar, Cingambul, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kondangmekar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanCingambul
Pamaréntahan
 • Nami Kuwubapa suwirno
Pangeusipabrik aci

Kondangmekar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cingambul, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg