Kopo, Kutawaringin, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kopo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanKutawaringin

Kopo nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kutawaringin, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.