Kota Sigli, Pidie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kota Sigli
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.07.09
Désa/kalurahan-

Kota Sigli nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kota Sigli, Pidie