Kotabaru, Cibeureum, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Kotabaru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaTasikmalaya
KacamatanCibeureum

Kotabaru nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cibeureum, Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg