Krimun, Losarang, Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Krimun
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Indramayu
Kacamatan Losarang

Krimun nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Losarang, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg