Lompat ke isi

Kroya, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Kroya
Peta
Peta lokasi Kacamatan Kroya
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.12.02

Kroya nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]