Kubutambahan, Buleleng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kubutambahan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
Pamaréntahan
 • Camat-
Lega- km²
Pangeusi-
Kode Kemendagri51.08.08
Désa/kalurahan-

Ari Kubutambahan nyaéta hiji Kacamatan nu aya di Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali. Kode posna 81172.

Citakan:Kubutambahan, Buleleng