Lompat ke isi

Kungkang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Kungkang nyaéta sabangsa gegeremet nu ukuranna siga simeut, beuteungna panjang warnana héjo. Kungkang kaasup hama paré sarta bisa hiber jeung angseuna bau.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Danadibrata, R.A. (1 April 2015). Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata. Bandung: Kiblat Buku Utama. p. 375. ISBN 9793631937.