Kuning I, Bambel, Aceh Tenggara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kuning I
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanBambel

Kuning I nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bambel, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Bambel, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg