Kuta Alam, Banda Acéh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kuta Alam
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KotaBanda Acéh
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.71.02
Désa/kalurahan-

Kuta Alam nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Banda Acéh, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kuta Alam, Banda Acéh