Kuta Iboh, Labuhan Haji Barat, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kuta Iboh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanLabuhan Haji Barat

Kuta Iboh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Labuhan Haji Barat, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Labuhan Haji Barat, Aceh Selatan


Gnome-home.svg