Kuta Raja, Banda Acéh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kuta Raja
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KotaBanda Acéh
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.71.06
Désa/kalurahan-

Kuta Raja nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Banda Acéh, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kuta Raja, Banda Acéh