Kutamaneuh, Tegalwaru, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kutamaneuh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanTegalwaru

Kutamaneuh nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tegalwaru, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.