Kutapohaci, Ciampél, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kutapohaci
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanCiampél

Kutapohaci nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciampél, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg