Kutasirna, Cisaat, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kutasirna
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCisaat

Kutasirna nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cisaat, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg