Lagang, Mila, Pidie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lagang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
KacamatanMila

Lagang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Mila, Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Mila, Pidie


Gnome-home.svg