Langensari, Lémbang, Bandung

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Langensari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanLémbang

Langensari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lémbang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg