Langensari, Parung Kuda, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Langensari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Kacamatan Parung Kuda

Langensari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Parung Kuda, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg