Langkapjaya, Léngkong, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Langkapjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanLéngkong

Langkapjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Léngkong, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg