Langkaplancar, Pangandaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Langkaplancar, Ciamis)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Langkaplancar

Peta lokasi Kacamatan Langkaplancar
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Langkaplancar nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

KAbupaten Ciamis Selatan Sekeudeung Deui Ngadeg

jalan ka daréah kacamatan Langkaplancar butut. salian ti éta ogé daerah Langkaplancar kurang di perhatikeun ku pamaréntah Kabupatén Ciamis.Terutama dina widang pemwangunan. Masyarakat Langkaplancar salila ieu ngan ngandelkeun modal sorangan pikeun ngawangun kacamatan Langkaplancar supaya leuwih pantes jeung tugenah. Padahal heunteu saeutik pemasukan pendapatan kabupatén Ciamis ti daerah Langkaplancar. terutama tina hasil leuweung, mangrupa tina kai atawa hoe. Ayeuna mah Masyarakat Langkaplancar geus mimiti berontak ka Pamaréntah kabupatén Ciamis, kumaksud hayang ngadirikeun kabupatén anyar. Kabupatén Ciamis Selatan anu keur mimiti dirintis ku Masyarakat Ciamis Selatan nyaéta nyangkup wilayah Langkaplancar, Cigugur, PArigi, Kalipucang, Pangandaran Jeung Sidamulih. Masyarakat Daerah Ciamis Selatan ayeuna geus mimiti ngayakeun gempunganpiekun ngarintis kabupatén Ciamis selatan anu sakeudeung deui bakal ngadeg

Hidup Ciamis Selatan.

Transportasi[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Ciamis, Jawa Barat

Lambang Kabupaten Ciamis.png

Kacamatan: Banjaranyar | Banjarsari | Baregbeg | Ciamis | Cidolog | Cihaurbeuti | Cijeungjing | Cikonéng | Cimaragas | Cipaku | Cisaga | Jatinagara | Kawali | Lakbok | Lumbung | Pamarican | Panjalu | Panumbangan | Panawangan | Purwadadi | Rajadésa | Rancah | Sadananya | Sindangkasih | Sukadana | Sukamantri | Tambaksari



Nuvola filesystems folder home.png