Langkaplancar, Pangandaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Langkaplancar

Peta lokasi Kacamatan Langkaplancar
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Pangandaran
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Langkaplancar nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Pangandaran, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

KAbupaten Pangandaran Selatan Sekeudeung Deui Ngadeg

jalan ka daréah kacamatan Langkaplancar butut. salian ti éta ogé daerah Langkaplancar kurang di perhatikeun ku pamaréntah Kabupatén Pangandaran.Terutama dina widang pemwangunan. Masyarakat Langkaplancar salila ieu ngan ngandelkeun modal sorangan pikeun ngawangun kacamatan Langkaplancar supaya leuwih pantes jeung tugenah. Padahal heunteu saeutik pemasukan pendapatan kabupatén Pangandaran ti daerah Langkaplancar. terutama tina hasil leuweung, mangrupa tina kai atawa hoe. Ayeuna mah Masyarakat Langkaplancar geus mimiti berontak ka Pamaréntah kabupatén Pangandaran, kumaksud hayang ngadirikeun kabupatén anyar. Kabupatén Pangandaran Selatan anu keur mimiti dirintis ku Masyarakat Pangandaran Selatan nyaéta nyangkup wilayah Langkaplancar, Cigugur, PArigi, Kalipucang, Pangandaran Jeung Sidamulih. Masyarakat Daerah Pangandaran Selatan ayeuna geus mimiti ngayakeun gempunganpiekun ngarintis kabupatén Pangandaran selatan anu sakeudeung deui bakal ngadeg

Hidup Pangandaran Selatan.

Transportasi[édit | édit sumber]

Citakan:Langkaplancar, Pangandaran

Nuvola filesystems folder home.png