Langkapsari, Banjaranyar, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Langkapsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCiamis
KacamatanBanjaranyar

Langkapsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjaranyar, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.





Gnome-home.svg