Lantik, Teupah Barat, Simeulue

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lantik
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténSimeulue
KacamatanTeupah Barat

Lantik nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Teupah Barat, Kabupatén Simeulue, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Teupah Barat, Simeulue


Gnome-home.svg