Larangan, Lohbener, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Larangan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanLohbener

Larangan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lohbener, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg