Laura Linney

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Laura Linney
Linney, 2017
GumelarLaura Leggett Linney
5 Pébruari 1964 (1964-02-05) (yuswa 56)
Manhattan, New York, A.S.
AtikanUniversitas Brown (BA)
Juilliard School (GrDip)
Pagawéan
  • Actress
  • singer
Taun aktip1990–ayeuna
PasanganDavid Adkins (m. 1995; div. 2000)
Marc Schauer
(m. 2009)
Anak1
KolotnaRomulus Linney
KulawargaRomulus Zachariah Linney[1][2]

Laura Leggett Linney (gumelar 5 Pébruari 1964; umur 56 taun) mamgrupa aktris kabébasan Amérika Serikat anu ngagaduhan nominasi Academy Award sareng meunang Emmy Award. Anjeunna lahir di New York City, New York. Anjeunna parantos damel di industri pilem ti saprak 1992.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Laura Linney Biography (1964-)". www.filmreference.com. Diakses tanggal 2020-04-26. 
  2. Cloninger Boggs, Mary Olivia (1981). The indubitable Busbees and their kin. M.O.C. Boggs. p. 105. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan