Lawe Sagu Hulu, Lawe Bulan, Aceh Tenggara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lawe Sagu Hulu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanLawe Bulan

Lawe Sagu Hulu nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Lawe Bulan, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Lawe Bulan, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg