Lebak, Munjul, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lebak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanMunjul

Lebak nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Munjul, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]



Gnome-home.svg
  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa (MFD) Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745