Lebaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lebaran nyaéta ngaran séjén tina Poé Raya umat Islam, boh Idul Fitri atawa Idul Adha nu diriyayakeun unggal taun. Keur lebaran puasa, dirayakeun bulan Syawal sanggeus sabulan pinuh Muslim ngalaksanakeun puasa dina bulan Ramadhan.


Allah-green.svg