Lebaran

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Lebaran nyaéta ngaran séjén tina Poé Raya umat Islam, boh Idul Fitri atawa Idul Adha nu diriyayakeun unggal taun. Keur lebaran puasa, dirayakeun bulan Syawal sanggeus sabulan pinuh Muslim ngalaksanakeun puasa dina bulan Ramadhan.


Allah-green.svg