Legon Wétan, Legon Kulon, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Legon Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanLegon Kulon

Legon Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Legon Kulon, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.