Lemahduhur, Tempuran, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lemahduhur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanTempuran

Lemahduhur nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tempuran, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, IndonésiaLurah na .PARTO



Gnome-home.svg