Lemahwungkuk, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Lemahwungkuk

Peta lokasi Kacamatan Lemahwungkuk
Propinsi Jawa Barat
Kota Cirebon
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Lemahwungkuk nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Cirebon, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png