Lembah Sabil, Acéh Kidul Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lembah Sabil
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Kidul Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.12.09
Désa/kalurahan-

Lembah Sabil nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Kidul Kulon, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Lembah Sabil, Acéh Kidul Kulon