Lembursawah, Cicantayan, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lembursawah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCicantayan

Lembursawah nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cicantayan, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg