Lembursawah, Cicantayan, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lembursawah
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Kacamatan Cicantayan

Lembursawah nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cicantayan, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg