Lembursitu, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Lembursitu

Peta lokasi Kacamatan Lembursitu
Propinsi Jawa Barat
Kota Sukabumi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Lembursitu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png