Lemukih, Sawan, Buleleng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lemukih
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
KacamatanSawan

Lemukih nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Sawan, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81171.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]

Citakan:Sawan, Buleleng


Gnome-home.svg